Soortbouw

Lopende projecten

Logiesgebouwen (2x) Agro Care BV Wagenpad

We hebben de opdracht gekregen van Agro Care voor de realisatie van nog 2 gebouwen voor de huisvesting van totaal 84 arbeidsmigranten. Dit zijn kopieën van de huisvesting die al gebouwd en inmiddels bewoond is op het Wagenpad te Middenmeer. Deze huisvestingen worden gebouwd op de locatie van de boerderij met opstallen op het Wagenpad te Middenmeer welke nu worden gesloopt.

7 november 2022
Bij de huisvesting is er gestart met de stukadoor en tegelwerken.

3 november 2022
De laatste loodjes aan het dak van de huisvesting Agro Care. De dakdekker brengt de dakrand afwerking aan en de voeger is ook druk bezig aan gebouw 1. Gebouw 2 is inmiddels v.v. een gietvloer en wordt er al druk gestukadoord en getegeld. De afbouwfase is begonnen.

7 september 2022
Bij de huisvesting van Agro Care werd bij gebouw 1 de dakvloer gedraaid. Bij gebouw 2 werd de afschotlaag aangebracht en start volgende week de dakdekker.

22 juli 2022
De dakvloer van gebouw 2 is vandaag al weer neergelegd. Na de vakantie de installaties en dakbedekking. Bij gebouw 1 wordt er gestart met de binnenwanden van de verdieping.

Op één foto is ook de voormalige kippen/varkenschuur te zien. Deze gaan wij renoveren tot ontspanningsruimte voor de arbeidsmigranten. Tevens komen hierin de fietsen en rolcontainers te staan. Er wordt een nieuw dak aangebracht, nieuwe kozijnen en nieuwe gevelbekleding.

15 juli 2022
De verdiepingsvloeren zijn aangebracht vandaag van de huisvesting Agro Care. Volgende week starten de lijmwerken op de verdieping.

22 juni 2022
Vandaag bij gebouw 2 van de huisvesting de begane grondvloer aangebracht. Deze week zijn bij gebouw 1 de binnenwanden gereed en kunnen de lijmers van Heilig door naar 2.

10 juni 2022
Bij gebouw 2 hebben we vandaag de begane grondvloer geplaatst. Over 2 weken zal dit ook bij gebouw 1 plaatsvinden. Woensdag 15 juni start Heilig met de lijmwerken kalkzandsteen van de binnen en buitenwanden.

30 mei 2022
Fundering gereed voor de loodgieter en overige leidingwerken.

24 mei 2022
Hier zijn we de eerste fundatie aan het storten van de 2 huisvestingsgebouwen. De stortploeg en de afwerkploeg aan het werk. Over 2 weken volgt de stort van de 2e huisvesting

11 mei 2022
De laatste hand wordt gelegd aan het verwerken van het puinkorrel. Palenplan is gisteren uitgezet en vandaag is de 1e paal geslagen.

4 mei 2022
Volgende week zal de 1e paal worden geslagen en de verwachting is dat de 2 gebouwen februari 2023 turn key worden opgeleverd.