DUURZAAM BOUWEN

Duurzaam bouwen is een breed begrip. Bij duurzaam bouwen en verbouwen gaat het er vooral om dat men rekening houdt met de effecten op het milieu.

 

Dat moet dan zowel bij het ontwerp gebeuren als tijdens de bouw, verbouw, renovatie of sloop van gebouwen en andere bouwwerken. Bij duurzaam bouwen gaat het ook over het gebruik van het gebouw. Bijvoorbeeld over de emissie van CO2 door energieverbruik voor verwarming en koeling van een gebouw. Men bekijkt de milieueffecten dus over de hele levensduur van het gebouw of bouwwerk.

Bij Duurzaam Bouwen kunt u denken aan het gebruik van verantwoorde materialen, maar ook hergebruik van materialen, mogelijkheden op installatietechnisch gebied en bijvoorbeeld de levensduur van een bouwplan waarbij zonder al teveel ingrepen het bouwplan aan te passen is aan een andere functie, zijn onderdelen die belangrijk zijn binnen het concept Duurzaam Bouwen.

Er zijn vele mogelijkheden waarbij er tijdens het bouwproces aandacht is voor het milieu, maar wat uiteindelijk voor u resulteert in een gezonde woning, waarin het prettig wonen is!


Samen met u en de relaties die wij op het gebied van Duurzaam Bouwen reeds hebben opgebouwd, kijken wij graag naar deze mogelijkheden!

Laat van je horen

tel. 0228 - 584007

  • Facebook

Wij zijn een allround bouwbedrijf dat al jaren in de diverse sectoren vertegenwoordigd is. Samen met, onafhankelijk Tekenbureau TAB Vision en projectontwikkelaar Botman Projectontwikkeling BV, zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van bouwplannen van A tot Z. Van woningbouw tot utiliteitsbouw, van villa tot dakkapel en van betonplaat tot een compleet bedrijfsgebouw. Wij zijn al jaren in diverse sectoren vertegenwoordigd. Juist doordat wij in alle segmenten ruime ervaring hebben opgebouwd, kunnen wij op een flexibele wijze van het ene naar het andere marktsegment overschakelen.