top of page

Raadhuis te Wervershoof

OVER BOTMAN PROJECTONTWIKKELING BV

Botman Projectontwikkeling BV is een zelfstandige en risicodragende projectontwikkelaar die zich richt op het totale ontwikkelingstraject in de breedste zin van het woord. Woningbouw, commercieel vastgoed, herontwikkeling van bestaand onroerend goed, ontwikkeling van bestemmingsplannen en projectmanagement.

 

Ontwikkelingsfilosofie

Al onze ontwikkelingen krijgen een eigen identiteit mee, passend bij de unieke fysieke en sociale omgeving van het project. Het realiseren van een blijvend prettig woon-, werk- en leefmilieu met oog voor detail van de woning of het bedrijfsgebouw en haar omgeving staan hierbij voorop. Wij ontwikkelen niet alleen voor het nu, maar kijken in al onze ontwikkelingen naar de toekomst van de gebruiker, het vastgoed en haar omgeving.

 

Mogelijkheden

Een project start met overleg over de mogelijkheden om de grondpositie te verwerven of te kunnen gebruiken. Vervolgens vindt er een marktonderzoek plaats en wordt de haalbaarheid getoetst. Indien dat onderzoek en die toets positief uitvallen, wordt het project ontworpen, gepresenteerd en vervolgens na akkoord en acceptatie gerealiseerd. Maar projectontwikkeling is een complex en intensief proces waarbij in elke fase veel verschillende belangen gemoeid zijn. Botman Projectontwikkeling werkt nauw samen met Bouwkundig Tekenbureau TAB Vision en aannemer Botman Bouw BV. Het ontwikkelingsproces is een symbiose van technische en financiële kennis en van marktkennis. Iedere ontwikkeling moet maakbaar zijn, financieel haalbaar en door de markt worden geaccepteerd. Een initiatief is pas een succes als het van idee tot oplevering aan deze drie voorwaarden voldoet.

bottom of page