top of page

Grand café Locals te Medemblik

OVER BOTMAN BOUW BV

Botman Bouw BV is actief op de diverse terreinen in de bouw. Van woningbouw tot utiliteitsbouw, van villa tot dakkapel en van betonplaat tot een compleet bedrijfsgebouw. Wij zijn een allround bouwbedrijf dat al jaren in de diverse sectoren vertegenwoordigd is. Juist doordat wij in alle segmenten ruime ervaring hebben opgebouwd, kunnen wij op een flexibele wijze van het ene naar het andere marktsegment overschakelen.

Op een bouwpartner moet u volledig kunnen rekenen. Botman Bouw B.V. neemt de verantwoordelijkheid van begin tot eind op zich als het gaat om een solide organisatie van de werkzaamheden, waarbij geldt: afspraak is afspraak.


Dankzij heldere afspraken en open communicatie komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze vakkundige en betrokken mensen staan garant voor een slimme planning, scherpe inkoop van materialen en een solide manier van bouwen. Een aanpak die ons in de loop der jaren een ruime kring van vaste opdrachtgevers heeft opgeleverd.

Onafhankelijk en sterk

Botman Bouw staat bekend als een daadkrachtig bouwbedrijf en een gedegen kwaliteitbouwer met een ‘no nonsens’ organisatie, die ook niet schroomt zijn verantwoordelijkheden te nemen.

Bouwproces van A tot Z

Tijdens het bouwproces ontstaat een intensieve relatie tussen u als opdrachtgever en de aannemer. Het team van Botman Bouw hecht veel waarde aan een goede vertrouwensband. Hierdoor kunnen wij veel voor u betekenen. Botman Bouw is namelijk gespecialiseerd in het realiseren van uw bouwplan van A tot Z. Botman Bouw werkt nauw samen met tekenbureau en zusterbedrijf TAB Vision. Ongeacht de grootte van het project; wij kunnen uw bouwplan verwezenlijken van ontwerp tot oplevering.

Visie

Botman Bouw BV heeft een duidelijke visie over hoe we omgaan met onze klanten, partners en personeel. Botman Bouw staat voor helderheid, kwaliteit en vertrouwen. Deze 3 peilers zijn kenmerkend voor Botman Bouw, en worden tijdens al onze projecten en opdrachten nauwlettend in het vizier gehouden.

Botman Bouw BV is aangesloten bij

sbb-beeldmerk-fc.gif
Logo_BN_RGB.jpg
bouwgarant-logo.png
bottom of page