top of page

Soortbouw

Woningen

Logiesgebouw Red Harvest

Huisvesting Red Harvest voor arbeidsmigranten te Middenmeer

11 mei 2023
De huisvesting bij Red Harvest BV is inmiddels opgeleverd en in gebruik genomen. Er komen in totaal 42 arbeidsmigranten te wonen op deze locatie.

24 februari 2023
Bij Red Harvest gaan de werkzaamheden aan de huisvesting ook gestaag door. De metsel en voegwerken zijn gereed, de buitengevelkozijnen zijn aangebracht. De steiger is afgevoerd en de vluchttrappen staan erbij. De vloerverwarming draait en de temperatuur is rond de 20 graden. Zo weten we in korte tijd het bouwvocht eruit te halen zodat alle werkzaamheden incl. het aanbrengen van de PVC vloer gewoon door kunnen gaan. Binnen is de stukadoor gereed en de tegelzetter is druk bezig. De afwerking van de vloerplinten, kozijnen en vensterbanken schiet ook al op.

30 november 2022
Bij de huisvesting bij Red Harvest schiet het metselwerken alweer de grond uit. De binnenwanden worden aangebracht en als alles meezit hebben we eind van het jaar het dak waterdicht. Tevens zullen de kozijnen en beglazing dan ook nog worden aangebracht mits het metselwerk gereed is.

7 november 2022
Bij de huisvesting is er gestart met de stukadoor en tegelwerken.

3 november 2022
Deze week zijn de lijmwerken op de begane grond al weer gerealiseerd.
Volgende week wordt de verdiepingsvloer aangebracht en daarna weer het lijmwerk op de verdieping.

18 oktober 2022
Vandaag werd de begane grondvloer aangebracht bij het logiesgebouw van Red Harvest BV

19 sept 2022
Bij Red Harvest werd de 1e paal geslagen voor een nieuw te bouwen huisvesting voor arbeidsmigranten door de directie. Op de voorgrond in de heistelling Jaap Noordam en Leon Barendse als machinist.

bottom of page