top of page

Lopende projecten

Gerealiseerd door:

Botman Bouw

TAB Vision

CombiVliet huisvestingsgebouw

Huisvestingsgebouw voor CombiVliet te Middenmeer.

We hebben opdracht gekregen voor de bouw van een huisvestingsgebouw voor Combivliet te Middenmeer. Het gebouw bestaat uit 41 appartementen voor 81 werknemers die in het kassencomplex (tuinen) voor Combivliet werken in de tomaten. Volgend jaar februari zal het gebouw worden opgeleverd.

25 januari 2024
Bij de huisvesting van Combivliet zijn we met de afwerking gestart. Nic Grooteman schilders brengen alles in kleur. Michel Zandbergen de PVC vloeren en de gordijnen. BMN plaatst de keukens en Meesland het sanitair. Het begint er al aardig op te lijken.

9 november 2023
Bij Combivliet zijn de metselwerken gereed. Doordat we met een doorstrijkmortel aan het werk zijn gegaan, kon de steiger ook na de metselwerken afgebroken worden. Binnen zijn we druk met de vloerverwarming en volgende week worden de gietvloeren aangebracht. Aansluitend starten de stukadoorwerken en de tegelzetter. Over een week wordt ook de vloerverwarming in werking gezet, zodat we met een heerlijke temperatuur de afbouw kunnen realiseren. Het werk gaat voorspoedig, loopt conform de planning en zal in maart volgend jaar worden opgeleverd.

19 juli 2023
Deze week is de dakvloer aangebracht bij de huisvesting Combivliet. Volgende week starten de metselwerken op de buitengevel.

2 juni 2023
Na gereedkomen fundering is de techniek aangebracht onder de vloer. Vervolgens is de begane grondvloer aangebracht. Na het aanbrengen zijn we gelijk doorgestoomd met het lijmwerk. De verdiepingsvloeren staan gepland voor de komende week.

11 mei 2023
Bij Combivliet hebben we de1e paal geslagen en zijn nu al druk bezig met de fundering.

bottom of page