top of page

Lopende projecten

Gerealiseerd door:

Botman Bouw

Goornplaza 46 bedrijfsunits in de Goorn

Wij hebben de opdracht gekregen voor de bouw van 46 bedrijfsunits in de Goorn. Zoals het er nu naar uitziet start de bouw in week 29 vlak voor de bouwvak.

8 maart 2024
De bouw van de 46 Units vordert gestaag. Deze week wordt de betonvloer aangebracht in blok A. Na het gereedkomen van de vloer zullen de binnenwanden van de units worden geplaatst. Aansluitende de gevelkozijnen en overheaddeuren.

25 januari 2024
De werkzaamheden bij de 46 Units in de Goorn lopen volgens planning. De metselaar en de dakdekker is volgende week gereed met Blok A en gaan dan door naar Blok B en C. Gaan we vervolgens verder met het aanbrengen van het schuimbeton en de betonvloer.

1 december 2023
Deze week is blok A gereedgekomen met het plaatsen van de staalconstructie. Komende week worden de dak en gevelbeplating aangevoerd en gemonteerd.

9 november 2023
De funderingen voor de 46 Units in de Goorn zijn gestort. De rioleringen worden aangebracht en de nodige mantelbuizen. Week 47 zal de staalconstructie worden geplaatst.

4 oktober 2023
In de Goorn zijn we gestart met de fundatie 1e fase. De eerste 26 units van blok A worden a.s. maandag gestort. Fase 2 volgt hier direct achteraan en de funderingen van blok B en C zullen daarna worden gemaakt. Aansluitend zullen de rioleringen worden aangebracht, zodat alles weer netjes tot de fundering zal worden aangevuld.

13 juli 2023
Vandaag de 1e paal geslagen voor de 46 bedrijfsunits in de Goorn.

bottom of page