top of page

Lopende projecten

Gerealiseerd door:

Botman Bouw

Red Harvest 2700m2 bedrijfshal met laaddocks

Bouw van 2700 m2 bedrijfshal v.v. 2 laaddocks bij Red Harvest BV te Middenmeer.

2 juni 2023
Bij Red Harvest is de aanbouw bijna gereed van de verpakkingshal. Komende week worden de kozijnen, deuren en docklevelars aangebracht. Aansluitend de zetwerken en is dit project ook weer geklaard. In de verwerkingshal wordt er volop tomaten en komkommers geproduceerd en verwerkt.

11 mei 2023
Bij de verwerkingshal is aan de voorzijde de aanbouw gestort bij het dock. Voor de bouwvak vakantie wordt de hal in gebruik genomen voor de komkommers.

14 april 2023
Laadkuilvloer van de verwerkingshal Red Harvest gestort een week terug. Deze week zijn de laadkuilwanden gestort. Volgende week starten we de fundaties bij de docklevelars en aansluitend de betonvloer.

29 maart 2023
Bij Red Harvest is de 2e fase van start gegaan. De laadkuil met docklevelars en aanbouw voor het transport van de komkommers. De wapening van de laadkuilvloer en de vloerverwarming wordt momenteel aangebracht.

18 maart 2023
Dak en bevelbeplating is aangebracht. De bedrijfshal van om de nabij de 300m2 is glas en waterdicht.
Op wat zetwerken na is de 1e fase van de hal gereed, conform de planning. Binnen wordt hard gewerkt aan het assembleren van de volledig geautomatiseerde sorteerlijn voor de komkommers.

24 februari 2023
Bij Red Harvest aan de Tussenweg is de staalconstructie gereed en is er gestart met de wand en dakbeplating. De verwachting is dat deze met een 2 weken gereed zijn en vervolgens zullen de kozijnen worden aangebracht. Over een 2-3 weken zal de hal in gebruik worden genomen en zal de sorteerlijn voor de komkommers worden aangebracht. Vooralsnog liggen we op planning en zijn de weergoden ons ook nog goed gezind.

22 december 2022
Op de valreep voor het nieuwe jaar nog even bijna 3000 m2 betonvloer gestort in de buitenlucht. De weergoden waren ons niet helemaal redelijk gezind. Dank aan Loos Betonvloeren voor hun tomeloze inzet om ondanks de regen in de nacht de vloer mooi te krijgen. Lekker om de kerst in te gaan, en starten we in januari met de staalconstructie.

30 november 2022
Bij de verwerkingshal van Red Harvest BV zijn we druk bezig in de fundering. Er wordt nog even een schaarliftput gemaakt voor de verwerkingslijnen voor de komkommers die hier worden verwerkt. Volgende week de stort en de voorbereidingen van de grote betonvloer.

We hebben de opdracht gekregen voor de bouw van om de nabij de 2700 m2 bedrijfshal v.v. 2 laaddocks bij Red Harvest BV te Middenmeer. Er wordt momenteel druk getekend en geconstrueerd om dit mogelijk te maken op korte termijn. Week 46 zal de 1e paal worden geslagen en de betonvloer wordt nog voor einde jaar gestort. Week 2 volgend jaar start de staalconstructie en aansluitend de beplating.

bottom of page