top of page

Lopende projecten

Gerealiseerd door:

Botman Bouw

TAB Vision

Waterbank ECW Energy

Waterbank ECW Energy


26 april 2024
De werkzaamheden bij de Waterbank van ECW zijn bijna afgerond. De vloerafwerkingen en de schilder zijn gestart om alles netjes te maken. In de hal is men druk bezig om alle installaties, pompen en filters en elektra te monteren.

8 maart 2024
De dak en gevelbeplating van de Waterbank is aangebracht. Volgende week worden de kozijnen en overheaddeuren geplaatst. ECW is gestart met het aanbrengen van de installaties in de hal.

25 januari 2024
Deze week zijn we gestart met het plaatsen van de houtconstructie. Deze wordt geplaatst door Woodteq in 2 weken tijd. Na de houtconstructie wordt de dak en gevelbeplating aangebracht.

24 november 2023
Vandaag is de begane grondvloer gestort van de bedrijfshal en de grote buffertank. De weergoden hadden we gelukkig mee vanmiddag. In het nieuwe jaar zal de houtconstructie worden gemonteerd.

9 november 2023
Voor ECW voor de waterbank hebben we de fundering van de hal gestort en de kleine vloer voor de buffertank. Door het slechte weer zijn de werkzaamheden tijdelijk stil gelegd. Volgende week gaan we er weer met vol goede moed en hopelijk met betere weersomstandigheden verder. In het nieuwe jaar staat de houtconstructie gepland, dus dit jaar zal de vloer nog gestort dienen te worden.

bottom of page