top of page

Woningen

Gerealiseerd door:

Botman Bouw

Woning te Andijk Dijkweg

We hebben de opdracht gekregen van Ellen Zwagerman en Wim Kooiman om aan de Dijkweg nr. 90 hun nieuwe woning te bouwen. Na verwachting is de woning eind van het jaar glas en waterdicht is. Woning ontwerp is van Raad Architecten.

6 juni 2023
De woning is opgeleverd en Wim en Ellen zijn met de laatste werkzaamheden bezig in de tuin. Zaterdag 17 juni wordt Wim 36 jaar en wordt het gevierd voor de genodigden in het nieuwe huis. Wij zijn van de partij en wensen hun veel geluk met hun prachtige huis op deze mooie locatie.

24 februari 2023
Op de Dijkweg nr. 90 is de rieten dakbedekking bijna gereed. De ruwbouw van de installaties zijn gereed en momenteel is de stukadoor druk bezig.

30 november 2022
Deze week zijn de binnenwanden op de verdieping en de kapconstructie geplaatst bij Ellen en Wim aan de Dijkweg te Andijk. Volgende week start de rietdekker en gaan we ons bezig houden met de afbouw aan de binnenzijde. Voor de winter zijn we dus waterdicht, en voor de afbouw is dit natuurlijk ideaal.

7 november 2022
De verdiepingsvloer is gestort. Het wachten is nu op de levering van de dakconstructie en binnenwanden op de verdieping.

3 november 2022
Bij Willem en Ellen hebben we de breedplaat verdiepingsvloer aangebracht.
De verdiepingsvloer is vervolgens gevuld met leidingwerken C.V. elektra en afzuiging.
a.s. maandag staat de stort van deze betonvloer gepland.

18 oktober 2022
Bij de woning aan de Dijkweg te Andijk vordert het metselwerk gestaag.
Volgende week zal de verdiepingsvloer worden aangebracht

7 sept 2022
Bij de woning van Wim en Ellen werd de begane grondvloer aangebracht.
De metselwerken van de woning kunnen starten

22 juli 2022
Nog even voor de bouwvak vakantie de fundering gestort aan de Dijkweg 90 te Andijk. Jan en Stephan waren lekker bezig, met een mooie beton en lekker niet te warm weer.

5 juli 2022
1e paal geslagen woning aan de Dijkweg 90 te Andijk.

bottom of page