Zoeken
  • rlangkun

Project Abbekerk: Informatie avond

Bijgewerkt: apr 25


We zijn de afgelopen periode volop bezig geweest met de voorbereidingen van een nieuw project in Abbekerk. Plannen zijn gemaakt in overleg met de gemeente Medemblik en Anna de Graaff van Anna de Graaff Makelaars. Deels zijn de plannen ook al goedgekeurd door de Welstand commissie, het adviesorgaan van de gemeente op het gebied van uiterlijk van de bouwwerken.

Het plan omvat 5 starterswoningen, 4 ééngezinswoningen en 16 appartementen over 2 bouwlagen. 


Anna de Graaff met Jos Botman

De gemeente Medemblik is al 3 jaar bezig met dit project, wat voor de gemeente nog iets verder gaat. Er komen ook nog sociale woningbouw, vrije kavels en een nieuw MFA, met daarin het dorpshuis inclusief gymzaal en basisschool, met commerciële functies.

e meente Medemblik is al 3 jaar bezig met dit project, wat voor de gemeente nog iets verder gaat. Er komen ook nog sociale woningbouw, vrije kavels en een nieuw MFA, met daarin het dorpshuis inclusief gymzaal en basisschool, met commerciële functies.

Op 27 augustus was de informatie bijeenkomst. De gemeente presenteerde de plannen, en wij waren aanwezig om de plannen toe te lichten. Deze avond was goed bezocht. En iedereen reageerde enthousiast op onze plannen.


Laat van je horen

tel. 0228 - 584007

  • Facebook

Wij zijn een allround bouwbedrijf dat al jaren in de diverse sectoren vertegenwoordigd is. Samen met, onafhankelijk Tekenbureau TAB Vision en projectontwikkelaar Botman Projectontwikkeling BV, zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van bouwplannen van A tot Z. Van woningbouw tot utiliteitsbouw, van villa tot dakkapel en van betonplaat tot een compleet bedrijfsgebouw. Wij zijn al jaren in diverse sectoren vertegenwoordigd. Juist doordat wij in alle segmenten ruime ervaring hebben opgebouwd, kunnen wij op een flexibele wijze van het ene naar het andere marktsegment overschakelen.