top of page
Zoeken
  • rlangkun

Project Abbekerk: Informatie avond

Bijgewerkt op: 25 apr. 2020


We zijn de afgelopen periode volop bezig geweest met de voorbereidingen van een nieuw project in Abbekerk. Plannen zijn gemaakt in overleg met de gemeente Medemblik en Anna de Graaff van Anna de Graaff Makelaars. Deels zijn de plannen ook al goedgekeurd door de Welstand commissie, het adviesorgaan van de gemeente op het gebied van uiterlijk van de bouwwerken.

Het plan omvat 5 starterswoningen, 4 ééngezinswoningen en 16 appartementen over 2 bouwlagen. 


Anna de Graaff met Jos Botman

De gemeente Medemblik is al 3 jaar bezig met dit project, wat voor de gemeente nog iets verder gaat. Er komen ook nog sociale woningbouw, vrije kavels en een nieuw MFA, met daarin het dorpshuis inclusief gymzaal en basisschool, met commerciële functies.

e meente Medemblik is al 3 jaar bezig met dit project, wat voor de gemeente nog iets verder gaat. Er komen ook nog sociale woningbouw, vrije kavels en een nieuw MFA, met daarin het dorpshuis inclusief gymzaal en basisschool, met commerciële functies.

Op 27 augustus was de informatie bijeenkomst. De gemeente presenteerde de plannen, en wij waren aanwezig om de plannen toe te lichten. Deze avond was goed bezocht. En iedereen reageerde enthousiast op onze plannen.


コメント


bottom of page