Zoeken
  • rlangkun

Woning te Lelystad

Bijgewerkt: 30 jan 2020

Laatste update v3

Na het aanbrengen van de fundering zijn de geïsoleerde kanaalplaatvloeren gelegd. Daarna ging de metselaar aan de gang met het lijmen van het kalkzandsteen. Aansluitend is de breedplaatvloer aangebracht en na het leggen van alle leidingwerk en wapening is de vloer afgestort met beton. De kap en kopgevels zijn prefab houten elementen welke door Dragt uit Friesland is geleverd. De taak is nu aan de metselaar om de woning te voorzien van gevelstenen.1e update

Na de vakantie starten we met een particuliere woning in Lelystad. Hoewel het alweer enige tijd geleden is dat we de laatste vrijstaande woning hebben gebouwd, bewijst dit maar weer dat we een allround bouwbedrijf zijn in de breedste zin van het woord. 

Voor de vakantie zijn de palen nog in de grond gegaan, na de vakantie wordt er gestart met de stort van de fundering. Waarna de rest van de bouw zal volgen.

Laat van je horen

tel. 0228 - 584007

  • Facebook

Wij zijn een allround bouwbedrijf dat al jaren in de diverse sectoren vertegenwoordigd is. Samen met, onafhankelijk Tekenbureau TAB Vision en projectontwikkelaar Botman Projectontwikkeling BV, zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van bouwplannen van A tot Z. Van woningbouw tot utiliteitsbouw, van villa tot dakkapel en van betonplaat tot een compleet bedrijfsgebouw. Wij zijn al jaren in diverse sectoren vertegenwoordigd. Juist doordat wij in alle segmenten ruime ervaring hebben opgebouwd, kunnen wij op een flexibele wijze van het ene naar het andere marktsegment overschakelen.